2018

2018 – mooi jaar met diverse activiteiten, diverse taptoes en een mooie nieuwe show ‘At the Movies’ van Jong Juliana en Juliana Amersfoort. Op Taptoe Amersfoort jl. 5 orkesten, waarvan 3 ‘Keivents’ shows! Mooiste regelkunstje was het optreden van Juliana Amersfoort met The Script in de Ziggo Dome (2x uitverkocht). Beelden spreken voor zich https://www.youtube.com/watch?v=fptDrDS32g0

Met de Fanfare van het Korps Nationale Reserve in oktober nog naar de Internationale Taptoe in België, waar onderstaande CV voor de FKNR PR gebruikt wordt.

Tambour-maître Adjudant Kees Jan van Loveren

Tambour-maître van de Fanfare van het Korps Nationale Reserve is Adjudant Kees Jan van Loveren (1973). Sinds 2010 neemt hij de taptoeshow-choreografieën en taptoeshow-instructie voor zijn rekening bij het orkest waar hij, voordat hij in 2017 als tambour-maître is aangesteld, de functie van tamboerinstructeur bekleedde.
Kees Jan van Loveren is geen onbekende in de Taptoewereld. Al vanaf 1983 is hij lid van de Chr. Muziek- en Showband Juliana uit Amersfoort. Hier was hij slagwerker, bassist, bestuurslid en ook tambour-maître van Jong Juliana én Juliana. In januari 2013 is Kees Jan benoemd als erelid van deze vereniging, waar hij tegenwoordig showchoreograaf en show-instructeur is.
Van Loveren is werkzaam geweest als slagwerker bij het Artillerie Trompetter Korps en als bassist van het Trompetter Korps Bereden Wapens tijdens de Edinburgh Tattoo 2002. Ook was hij slagwerker bij onder andere het Nationaal Slagwerk Ensemble en show- en mars-instructeur bij diverse muziekverenigingen. Er komen meer show-choreografieën van zijn hand, waaronder de massed bandshow van Juliana en de The Pipes & Drums of the Royal British Legion, the Netherlands en de showchoreografie 2016 van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’.