Wie is

Keivents is in 2012 opgericht door Kees Jan van Loveren (1973), cj-juliana-2016geen onbekende in de mars- en showwereld. Jarenlang actief bij de Chr. Muziek- en Showband Juliana uit Amersfoort, waarvan Kees Jan 14 jaar tambour-maître en 11 jaar bestuurslid is geweest en op 2 januari 2013 benoemd is tot ere-lid van deze mooie vereniging. Met Juliana uit Amersfoort zijn mooie successen geboekt, waaronder een geweldig resultaat op het WMC 2009, onderdeel ‘mars’, met maar liefst 92,47 punten.

Ook is Kees Jan oprichter van de roemruchte BraL-, LaL- en BlaaskapeL ‘KapeLLoos’ en van de inmiddels niet meer zo Zwartepietenkapel ‘De Zwarte Pieten Live!’ (inmiddels opgeheven), beide uit Amersfoort.

Als muzikant heeft Kees Jan gemusiceerd bij Bernhard en Juliana uit Amersfoort, het Artillerie Trompetterkorps, het Nationaal Slagwerk Ensemble, Trompetterkorps Bereden Wapens, De Valleibloazers en De Zwarte Pieten Live!. Nog steeds slagwerker bij BraL-, LaL- & Blaaskapel ‘KapeLLoos’, sinds 2014 werkzaam bij de Fanfare van het Korps Nationale Reserve en sinds 2019 bij de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ uit Assen.

Als choreograaf heeft Kees Jan van Loveren diverse Taptoeshows geschreven voor de Fanfare Korps Nationale Reserve en Juliana Amersfoort, waaronder massed bandshow met Bernhard en met The Pipes & Drums of the Royal British Legion, the Netherlands. Ook heeft hij een show geschreven voor de Showband IJmuider Harmonie en Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ en een aantal exercitierepetities verzorgd bij de Seaforth Pipeband en Trompetterkorps Alkmaar. Tevens op zijn CV staan mars- en/of showinstructie bij Juliana Amersfoort, Fanfare Korps Nationale Reserve en De Volharding uit Rhoon en slagwerkinstructie bij Harmonie Wilskracht te Amersfoort.

Nationale en internationale Taptoe-ervaring genoeg door deelname aan grote taptoes als de Nationale Taptoe in zowel Breda als Rotterdam, Tattoo Edinbugh, Tattoo Birmingham, Musikschau Stuttgart, Tattoo Caen, Taptoe Leeuwarden, Taptoe Delft en uiteraard de Keistadtaptoe Taptoe Amersfoort.

Kleinschalige projecten zoals het ‘Kaasconcert’, ‘Pretzelconcert’ en ‘ABCJ’ komen ook uit zijn creatieve koker.

In voor alles, zoals figureren in een videoclipopname van Frans Duijts